قوانین ویزای گرجستان

آخرین اخبار

 

شرایط ویزای گرجستان توریستی ، کار ، اقامت ، سرمایه گذاری
( تاریخ انتشار 31 تیر ماه 94 برابر با 22 جولای 2015 )
قابل توجه مدیران محترم دفاتر همکار در سراسر کشور و مسافرین محترم
بدینوسیله به اطلاع میرساند پس از بازنگری وزارت امور خارجه گرجستان در جهت سهولت در صدور ویزا ، کلیه اتباع ایران و عراق در سراسر جهان میتوانند درخواست خود را به این آدرس ارسال و پس از 5 روز کاری ویزای الکترونیکی دریافت نمایند
به این معنا که صدور ویزا بدون مراجعه به سفارت گرجستان قابل انجام است .
این دفتر آمادگی خود را جهت خدمات صدور ویزا و ارسال بر روی ایمیل دفاتر و مسافرین اعلام می دارد .
شرایط و نحوه صدور ویزا به شرح زیر میباشد .
نرخ ویزا بهمراه کلیه پرداختی ها توسط شرکت بست اند فرست 30 $
مدت زمان اخذ ویزا 5 روز کاری میباشد
مدارک مورد نیاز
اسکن رنگی صفحه اول پاسپورت و اسکن عکس رنگی تمام رخ زمینه سفید 4*6: حد اقل اعتبار پاسپورت 8 ماه
تــــوجـــه : اعتبار پاسپورت کمتر از مدت مذکور ، درخواست ریجکت میشود
مدارک حتما باید اسکن و با فورمت جی پیج به آدرس زیر ارسال گردد
best_georgia@yahoo.com

جهت کسب هر گونه اطلاعات بیشتر در قسمت تماس با ما در وب سایت زیر با ما تماس بگیرید
www.bestandfirst-ge.com
شرایط ویزای کار و سرمایه گذاری
به اطلاع کلیه مخاطبان گرامی می رسانم که شرکتهای توریستی فقط قادر به اخذ ویزا الکترونیکی با کلاس (سی C )می باشند و بهیچ وجه قادر به درخواست ویزا با کلاس های دیگر نمی باشند این موضوع جهت اطلاع مخاطبان برای جلو گیری از سود جویی افراد درج گردیده .
اشخاص حقیقی فقط با مراجعه به سفارت گرجستان باید با دلایل کافی اقدام به درخواست ویزای کلاس(دی D )نمایند حتی وکالت نیز به دیگر اشخاص حقیقی یا حقوقی مورد قبول نمی باشد و باید شخص جهت مصاحبه شخصا به سفارت مراجعه نمایند .
این دفتر در خصوص مشاوره در امور سرمایه گذاری و اقامت با سابقه درخشان بیش از 4 سال در گرجستان آماده اطلاع رسانی و مشاوره می باشد .